Profile

Join date: May 13, 2022

About

Jääkiekon MM-kisat pyörähtävät Leijonien osalta käyntiin heti avajaispäivänä, jolloin Suomi ja Norja kohtaavat toisensa Nokia Arenalla perjantaina kello 20:20.


🔴GO LIVE📺📱👉htp:/ t.co/livetv


▶️LIVE NOW📺📱👉htp:/ t.co/golive

Click Here To Watch Live


Jääkiekon MM-kisat 2022 -sivulle! Me kerromme tuttuun tapaan kaikki mahdollisuudet jääkiekon MM-kisojen suorien tv-lähetysten katsomiseen netissä. Lähetykset toimivat tietysti kaikilla laitteilla – mobiilissa, tabletilla, tietokoneella ja Android TV:llä!

Lyhyesti: Näet Jääkiekon MM-kisojen 2022 Suomen pelien livelähetykset ilmaiseksi MTV3:lla (vain tv:ssä) ja kaikki 64 MM-ottelua Kansainvälisen jääkiekkoliiton IIHF:n YouTube-kanavalta


Etkö ole ennen Lue pikaohjeet MM-kisojen katsomiseen tästä.


Voit katsoa 2022 Jääkiekon MM-kisat Kansainvälisen Jääkiekkoliiton livelähetykset IIHF:n viralliselta Youtube-kanavalta ilmaiseksi VPN-yhteyden avulla. Lähetykset ovat täysin ilmaisia maissa, joihin televisiointioikeuksia ei ole myyty. Suomessa kaupalliset kanavat omistavat lähetysoikeudet ja lähetykset on blokattu. VPN-sovelluksella voit muuttaa virtuaalisen sijaintisi pois Suomesta, jolloin lähetykset näkyvät Suomenkin sijainnista täysin ilmaiseksi.


Jos et näe peliä IIHF:n tulevien livestriimien joukossa tai näet ”Video ei ole käytettävissä. Lataaja ei ole asettanut tätä videota saataville maassasi.” -tekstin YouTube-linkin klikkaamisen jälkeen, sinun tulee ladata NordVPN-sovellus kiertääksesi maaeston ja katsoaksesi ottelun.

!~[##@""@oFfIcIaL"##@] Norja Suomi Elää Live Jääkiekon MM-kisat 13 toukokuuta 2022

More actions